03.05.2005 18:00

Hof

Grusbanen ved Hof skole 0 - 6 3 3 av 3

Referat

Årets første kamp gutter 9 år ble avviklet i Hof på deres grusbane. Det skulle fort vise seg at det var klasseforskjell på disse lagene, og Andebu vant tilslutt med 6-0. Seieren kunne vært langt større hadde det ikke vært for den fantastisk gode keeperen til Hof. Han var i en klasse for seg på dette Hof-laget.

Men det var Andebu som styrte kampen fra start til mål. Og våre gutter har utviklet seg gjennom vinteren til å bli tøffere, og trykke til litt ekstra. Ikke minst var vi veldig flinke til å komme ned på kantene og slå innlegg. Klyngespillet er der fortsatt i noen tilfeller, men langt mindre enn i fjorårets sesong, og bare med enkelte spillere. Absolutt alle skal ha honnør i dag for frisk innsats.

Vi startet kampen med disse spillerne:
Keeper: Ole Henrik - V. Back: Tom Erland- H. Back: Vetle - Midt: Mohammed
V. ving: Thorbjørn - Spiss: Jørgen - H. ving: Koresh.

Kampen var ikke mer enn litt over minuttet da Jørgen fikk kranglet med seg ballen på høyre side, driblet av en spiller og skøyt skrått mot bakerste stolpe og i mål. Deretter ble det mye spill på Hofs banehalvdel med mye press, men uten de helt store sjansene. Da klokka viste åtte minutter var Jørgen nok en gang frempå å scoret, etter et veldig flott soloraid fra egen banehalvdel.

Etter 10 minutter byttet vi alle utespillerne og vi hadde da denne oppstillingen:
Keeper: Ole Henrik - V. Back: Jostein - H. Back: Odd Jonas - Midt: Kavian
V. ving: Sebastian - Spiss: Henrik - H. ving: Stian.

Dette ble minst like vellykket som den første oppstillingen og det var til tider imponerende angrepsspill av de tre der fremme. Stadig kom det baller ut på høyre side hvor Stian gjorde flere flotte innlegg. Nettopp et slikt innlegg resulterte i et mål av Henrik som dempet ballen og kontrollerte ballen fint til høyre for keeper.

I siste minutt av første omgang fikk vi dagens eneste corner. Og det var Stian som brente av en ball så hardt at når den traff en Hof-spiller spratt den noe heldig i mål, men målet gis Stian for en skikkelig skudd. Første omgang ender dermed med 4-0 ledelse.

I annen omgang hadde vi nok en ny oppstilling:
Keeper: Koresh - V. Back: Fredrik - H. Back: Tom Erland - Midt: Thorbjørn
V. ving: Jørgen - Spiss: Andreas - H. ving: Sondre.

Selv om vi ikke topper laget på noen måte har vi så mange gode spillere at det flyter godt uansett. Og selv om annen omgang ikke ga så mye mål, takket være den gode Hof-keeperen, var det nok av sjanser for oss. Omgangen var tre minutter gammel da Jørgen var frempå med et av sine flotte solo-raid, og som bare han kan det, gikk det trill rundt for Hof-spillerne og Jørgen lekte ballen inn i mål for tredje gang i kampen. En morsom og sterk prestasjon. Jørgen var nok en gang på farten like før spillerbyttet, denne gang med et flott løp på venstre side, hvor han driblet av to motspillere, forserte ned mot dødlinjen og la inn en perfekt ball til en umarkert Andreas, som rolig bredsidet ballen til venstre for keeper.

Siste ti minuttene av kampen hadde vi disse spillerne med:
Keeper: Koresh  - V. Back: Sebastian - H. Back: Jostein - Midt: Stian
V. ving: Ole Henrik - Spiss: Henrik - H. ving: Vetle.

Utover i omgangen var Hof hardt presset og litt forsiktig spill av oss gjorde at vi ikke klarte å score, selv om vi hadde sjanser i bøttevis. Men den aller største sjansen hadde vel egentlig Hof da en spiller bare hadde å dytte ballen inn i mål, men så fomlet han så lenge at Jostein fikk ryddet opp i situasjonen. Godt å ha raske forsvarspillere også.

Dermed endte kampen med en komfortabel 6-0 seier til Andebu i denne første seriekampen i år.

Jeg kvier meg for å skrive hvem jeg mener er dagens beste spiller. Det skal jeg holde for meg selv, men kampens overraskelse skal jeg komme med for hver kamp. Og den som overrasket meg aller mest i dag med sitt aggressive og pågående spill var Fredrik. Gratulerer med flott innsats til Fredrik, og alle dere andre også.

Og jeg må også si at det er gøy at så mange foreldre stiller opp på kampene. Det betyr så uendelig mye for ungene at mamma og pappa følger med - Takk!