20.06.2005 18:33

Svarstad

Møylandsletta 3 - 4 0 13 av 18

Referat

Denne kampen skulle egentlig vært spilt tirsdag kveld. Med Svarstad kom allerede på mandag etter at de hadde tatt feil av datoen. Heldigvis for dem har guttene trening på mandager, også denne dagen.

Lederen for Svarstads lag kom bort til oss under treningen og lurte på om det var noen mulighet for å få avviklet kampen der og da, slik at de ikke måtte returnere og komme tilbake dagen etter. Jeg snakket litt med guttene og vi ble enige om at vi fikk være så greie å spille. Vi manglet jo flere sentrale spillere, og jeg sa til guttene at vi tar det som en treningskamp.

Vi ble enig om å spille 2 x 15 minutter og treneren til Svarstad dømte.

Vi startet kampen med disse spillerne:
Keeper: Ole Henrik
Forsvar H: Mohammed - V: Stian
Midtbane H: Vetle - V: Koresh
Spisser: H: Tom Erland - V: Henrik
(Odd Jonas inn for Vetle etter 10 minutter)

FØRSTE OMGANG:

Kampen starter med spill begge veier, og det så tidlig ut til å bli en jevn match. Etter to minutters spill fikk Andebu kampens første scoring. Målet kom etter at Henrik fikk ballen langt inne på egen banehalvdel, driblet av tre spillere og skøyt til slutt sikkert i mål. En meget flott enkeltprestasjon - årets beste så langt...!

Etter målet presset Svarstad på for en utligning, men kom ikke til de største sjansene. Andebu klarte å demme opp alle forsøkene noen minutter. Men åtte minutter ut i kampen maktet gjestene å få ballen i mål etter veldig godt spill. 1-1.

I det 10 minutt får vi en bra målsjanse etter en godt slått corner av Tom Erland, men Svarstad-forsvaret avklarer etter mye klabb og babb i målområdet. To minutter senere er Henrik nære på å sende Andebu opp i ledelsen, da han fyrer av et  kjempeskudd som sender ballen i tverrliggeren og ut..

13 minutter er gått da vi etter stort press klarer å score igjen. Denne gang er det Kavian som kjemper en durabelig kamp inne i målområdet til Svarstad, noe som medfører at en Svarstad-spiller sender ballen i eget mål. Da står det 2-1, som også blir pauseresultatet.

I annen omgang startet vi med disse spillerne:
Forsvar H: Mohammed - V: Odd Jonas
Midtbane H: Kavian - V: Koresh
(Vetle inn for Mohammed etter 7 minutter)
(Stian inn for Odd Jonas etter 9 minutter)

ANDRE OMGANG:

Annen omgang starter også med spill begge veier, og det er gjestene som får den første store sjansenetter to minutter, men skuddet går i stanga og ut. Like etter er det Andebu som har en kjempemulighet. Nok en gang stang ut.

Det skal gå to minutter til før omgangens første mål kommer, og det er Svarstad som klarer å utligne etter et frispark. Ballen havner i feltet og litt rotete forsvarsspill hvor vi bommer på ballen et par ganger gjør at utligningen kommer til stillingen 2-2.

I det 10 minutt er det nok en gang Svarstad som scorer og for første gang i kampen går opp i ledelse. Denne gang kommer målet etter "huttetu-fotball" av Andebu-guttene. Dermed er stillingen 2-3.

Fire minutter senere, i det vi presser på for en utligning, kommer Svarstad på en kontring og makter å lure både forsvar og keeper. Litt ufortjent ligger vi under med 2-4.

Andebu er absolutt best mot slutten, og kjemper hardt for redusering. Og etter å ha bombardert Svarstad-målet treffer Henrik ballen perfekt der han skyter fra omkring 20 meter, og sender den helt nede ved stolperota. Mer rakk vi dessverre ikke å utrette for da tiden ute.

Resultatet ble dermed 3 til Andebu og 4 til Svarstad. Tror nok vi hadde maktet dette hvis vi hadde vært både fulltallig og ikke minst forberedt, men vi vista oss i alle fall sportslige når vi stilte opp for gjestene på denne måten.

Takk til gutta som var med, og til dere som ikke var på treninga i dag så var det synd at dere ikke fikk med dere vårens siste kamp.

Kampes overraskelse: I denne kampen ble vi vel litt overrasket alle sammen da kampen "kom som julekvelden på kjærringa"

Jeg har en formening om hvem som var bestemann i dag, men som jeg alltid skriver; det holder jeg for meg selv...!