13.09.2005 19:00

Hvittingfoss

Hvittingfoss IPL  2 - 7 3 12 av 12

Referat

Guttene reiste til Hvittingfoss med lyst til å revansjere vårkampen, der resultatet ble uavgjort. Vi hadde ennå tilgode å slå disse guttene fra Hvittingfoss, selv om det har vært nær flere ganger. Og hvilken revansje det skulle bli. Guttene kjempet som løver, og som løven er dyrenes konge, var Andebu-guttene banens konger i denne kampen. Til pause sto det 2-1 til Andebu etter at Hvittingfoss først hadde tatt ledelsen 1-0. Spillemessig hadde vi et godt overtak, og burde kanskje ledet med et par mål til. I andre omgang økte intensiteten ytterligere, og med en Sondre i sitt livs form i forsvar, og Jørgen på topp "eide" Andebu-guttene denne omgangen. Noe resultatet 7-2 også tilsier.

Bytter i første omgang:

5. min.: Nicolai inn for Mohammed
10. min.: Mohammed inn for Thorbjørn
15. min.: Thorbjørn inn for Odd-Jonas

SLIK KOM MÅLENE I FØRSTE OMGANG:

1-1 etter 8 min.: Vetle skaffer Andebu et innkast som han selv tar. Kastet går perfekt til Henrik, som demper, vender, dribler av en spillere, for så å banke ballen sikkert til side for keeper.

1-2 etter 20 min.: Andebu presser voldsomt, og det ligger et mål i luften. Målet kommer i det siste spilleminutt, og det er Fredrik som starter det hele med et flott utspark som tilslutt havner hos Henrik. Han fosser fremover på banen, og er ikke snauere en at han lurer av fire motspillere på sin vei. Med et knallhardt skudd setter han ballen i nota.

Omgangen slutter med det målet, og guttene har gjort jobben sin, og vel så det. Etter sjanser å telle kunne resultatet vært enda lystigere for Andebu-guttene. Men for all del. 2-1 ledelse er flott å starte andre omgang med.

Oppstilling
andre omgang

Bytter i andre omgang:

5. min.: Jardar inn for Koresh
10. min.: Koresh inn for Tom Erland
15. min.: Tom Erland inn for Sebastian

SLIK KOM MÅLENE I ANDRE OMGANG:

3-1 etter 21 min.: Jørgen starter målkalaset i andre omgang. Og han gjør det helt alene i det han dribler to spillere på midtbanen, fosser fremover, og dribler av ytterligere en spillere før han skyter til side for keeper og i mål.
1-0 etter 4 min.: Et lettkjøpt mål der høyrevingen til Hvittingfoss fikk frit spillerom på høyre kant. I det alle forsvarspillerne våre ruset ut mot kanten, gikk pasningen inn foran mål til en helt umarkert spiss, som bare hadde å dytte ballen inn bak keeper.

5-1 etter 27 min.: Igjen er Jørgen på offensiven, og på sin ferd nedover kanten dribler han av tre spillere før han slår perfekt inn i målområdet. Det kommer Tom Erland og skyter ballen kontrollert i mål.
4-1 etter 25 min.: En meget sterk periode for Andebu nå. Noe vi har trenet mye på er å bruke kantene. Det fungerte til tider meget bra i dag, og Jørgen som er en god innlegger la opp til det fjerde målet til Andebu. Mottaker var Koresh, og han gjorde ingen feil foran kasse.

5-2 etter 29 min.: Vertene reduserer på en kontring. Andebu-guttene sovner litte grann og dermed er Hvittingfoss frempå. Dette målet kommer også etter fin spill på kanten, med innegg foran mål.

7-2 etter 35 min.: Kampens siste mål er det også Jørgen som får æren av å putte inn. Nå er det en skikkelig hardtfightene Koresh som gjør en fantastisk prestasjon helt nede ved høyre kant. Han mister ballen et par ganger, men fighter den til seg hver gang, og får til slutt lagt ballen inn i målområdet. Der er Jørgen sikker fra bare 5 meters hold.

6-2 etter 32 min.: Så er det igjen Andebus tur til å øke ledelsen. Det er Jørgen som fra ca. 20 meter fyrer av, og ballen går via en motspiller og rett i kassa. Det skuddet var det trykk i.

Dette laget imponerer meg mer og mer. I denne kampen viste gutten seg frem en etter en, og jeg sitter med inntrykk av at samtlige ga alt. Selv om det bare er målene som er beskrevet over, var det veldig mye bra spill over hele linjen i dag. Vel blåst gutter. Dere er bare helt RÅ!

Kampes overraskelse: Alle var gode i dag og ingen store overraskelser å spore. Skal jeg allikevel trekke frem noen, kommer jeg ikke utenom Sondre, som var helt sjef i forsvar og i bakre midtbaneledd.