Sandefjord BK

Bugården 3 1 - 1 1 9 av 21

Referat

Damelaget tapte 1-1 mot Sandefjord Ballklubb

Tapte 1-1 høres kanskje rart ut, men maken til uflaks for Andebu-damene, og desto større griseflaks for Sandefjord har jeg sjelden sett maken til. Andebu hadde bortimot 20 større eller mindre målsjanser, mens Sandefjord hadde tre. Og da gir 1-1 ikke et riktig bilde av kampen.

Første omgang

Kampen startet med press mot hjemmelaget, uten at de store sjansene kom, men et par halvsjanser ble det. Midtveis i omgangen kom Sandefjord litt mer med og hadde ent skudd på mål som keeper reddet flott da ballen ble slått over mål.

Kaja, som er tilbake for fullt etter et ribbeinsbrudd, er nær ved å score med en heading i feltet etter en perfekt slått corner av Elin etter 17 minutter. Og like etter er Linda frempå med et skudd, men ballen stryker stanga på utsiden.

I det nittende minutt slår Elin nok en corner, denne gangen en lav ball som Kaja får skikkelig treff på. Ballen suser i mål og dermed leder Andebu meget fortjent 1-0.

Andebu fortsetter å presse resten av omgangen uten at det blir flere scoringer. Både Linda, Elin, og Kaja har sjanser til å øke ledelsen. Nærmest er sistnevnte som gjør en flott prestasjon da hun fra midt på egen banehalvdel forserer både midtbane og forsvaret til hjemmelaget. Skuddet er det også god kvalitet over, men desverre går ballen i stanga.

1-0 er vel greit etter første omgang, selv om det er Andebu som har hatt det meste av spillet omgangen igjennom.

Annen omgang

Annen omgang starter godt for Andebu, men en kontring etter bare to minutters spill gir hjemmelaget en ufortjent utligning. Keeper var sjanseløs på skuddet, og kan ikke lastes.

Resten av omgangen eier Andebu ballen og spillet. Bare unntaksvis får Sandefjord lov til å komme på noen småvisitter foran gjestenes mål.

Alle i angrepsleddet til Andebu hadde sjanser til å score, og selv om det ikke bare var uflaks alle skuddene på mål, så er dette, i alle fall etter min mening, reneste ranet av poeng i Sandefjords favør.

Kaja var "som vanlig" kampens beste spiller i dag, men tett fulgt av Linda som kjempet godt i angrep - bare målet manglet. Må også berømme dagens keeper, Anette Gulli, som debuterte i Andebu-målet. Det gikk fin-fint - Sporty gjort!

Bananer til spillerne i pausen Kay (apenes sønn), det var vel ikke så taktisk lurt kanskje - ohoho-ohoho-ohoho