23.05.2005 18:00

Halsen

Møylandsletta 5 - 2 3 6 av 9

Referat

Jeg fikk ikke vært på kampen, da Gutter 9 hadde kamp samtidig, men håper å få et lite referat fra ei av jentene snart.

Og det kommer her (skrevet av Knut - PS! han er ikke ei av jentene):

Kampen startet jevnt med kraftige dueller og godt spill fra begge lag.

Etter 10 min scoret Siv etter flott pasning fra Cecilie, og 2 minutter senere var Cecilie frampå selv. Denne gang etter fint fremspill fra Trude. Men Halsen sto på og etter 14 min satt ballen i nota bak Madeleine.

Spillet bølget frem og tilbake med mye flott spill fra Andebu jentene, men litt dårligere markeringer utover i omgangen kunne fort gått galt.

I det 26 min var Linda  frempå med ett godt skudd som Cecilie satte sikkert i mål. To minutter senere var Mina framme og putta på til 4-1, noe som også var pauseresultatet.

En flott omgang av Andebu, men når presset blir litt mindre er det farlig, og de slipper Halsen litt for langt innover.

Andre omgang var mye lik første, men uttellingen ble ikke like stor. Og det var Halsen som først scoret. I det 38. min kom de fram og putta på et reduseringsmål. Andebu-Jentene kjempa på for ytterligere å øke ledelsen og etter 55 min satte Anne ballen sikkert i mål.

Jentene vant fortjent  5-2 etter en nesten like god kamp som mot Kvelde.