30.05.2005 18:00

Arnadal/Stokke

Arnadal 1 - 4 3 9 av 12

Referat

Jeg fikk dessverre ikke overvært kampen i dag, da Gutter 9 hadde trening samtidig, men håper å få et lite referat fra indre bane om en liten stund...

Kampen for min del var viktig for familiens ære. Min bror Kjell Gunnar (rørlegger'n) har jo sin datter på dette Arnadal-laget, og at også mine andre brødre Lars Harald og Fredrik spiller på Arnadal så var det viktig for meg at Andebu viste muskler i dag. Tenke seg til å reise ned til Børja å høre på skrytet til disse gutta hvis jentene hadde tapt i dag - huff og huff!
I stedet skal jeg nok snarest mulig på kaffe dit... hehehe!

REFERAT KOMMER ETTERHVERT
(Håper jeg)

Og her er det gitt - skrevet av bror, og Arnadals målgenerator Fredrik G. Fevang:

Dette spennende lokaloppgjøret på Arnadal-sletta var for enkelte et enda mer lokalt oppgjør, i og med at det fantes flere familierelasjoner på tvers av både spillere og supportere. Dermed var det en lettere rivaliserende tone over det hele - i alle fall på sidelinja både før og under kampen.

Andebu startet best og la et lite press på hjemmelaget i de første minuttene, men de rød slet med å komme til ordentlige sjanser, og en god Arnadal-keeper tok seg av det som kom.

Og det var nettopp hjemmelagets keeper som skapte 1-0-scoringen på et langt utspark som spratt over Andebus forsvar og havnet i føttene på hjemmelagets kjappe Frida.

Etter scoringen tok Arnadal delvis over, og hadde mye fint småspill ved Marthe Fevang og den nevnte Frida. Men det var Marthes kusine, Linda Jeanette Fevang som skulle vise seg å være forskjellen mellom lagene. Da hun kom innpå igjen mot slutten av omgangen formelig herjet hun med hjemmelagets forsvar og satte inn to mål.

Dermed var Andebu i føringen til pause, men med sifrene 2-1 var kampen lenge spennende også i andreomgang. Banespillet var jevnt, og etter hvert ble også duellene litt tøffere - slik det ofte er i lokaloppgjør.

Men Arnadal klarte aldri å komme til de helt store sjansene (bortsett fra en gedigen en for Elise Austad), og mot slutten tok igjen Andebu-jentene over. Linda Jeanetts styrke og fart ble for mye for Arnadal-forsvaret, og når hun to ganger brøt igjennom hjemmelagets bakerste lagdel, viste hun seg også som en solid avslutter.

Dermed ble det til slutt relativt komfortable sifre for Andebu i et spennende og fartsfylt lokaloppgjør.

1-1 Et innkast fra høyre (ukjent hvem) fant en umarkert Linda som på førstetouch bredsidet ballen opp i nærmeste hjørne fra 6 meter.

1-2 Rask kontring av Andebu hvor nr. 4 (Malin) dro seg fri på høyre og slo ballen flatt inn på tvers av mål hvor Linda kom i stor fart og styrte ballen kontrollert inn i lengste hjørne.

1-3 Linda tok saken i egne hender da hun vant en duell på høyre, skar inn mellom to forsvarsspillere og alene med keeper satte ballen sikkert inn lavt til høyre.

1-4 Nok en gang viste Linda kraft og fart da hun dro av en motspiller på venstre og scoret med et kontant skudd inn ved nærmeste.

Et par lagbilder tatt rett etter kampen:

Så glade var jentene etter seieren...

...og Madeleine må i fengsel!

(Alle bildene er tatt av Monica Fevang og svoger Kjell Gunnar Fevang)