25.08.2005 19:30

Hvittingfoss-Svarstad-Hof

Andebu hovedbane 3 - 3 1 4

Referat

Et sammensatt lag fra Hvittingfoss/Starstad/Hof gjestet Andebubanen torsdag kveld. Det ble en spennede kamp der begge lag hadde muligheter til å gå av med seieren. Andebujentene hadde nok ballen mest og Linda var vel nærmest den avgjørende scoringen da hun hadde skudd som gikk i begge stenger og ut - nærmere kommer man ikke mål. Alt i alt er resultatet 3-3 greit sett kampen over ett og etter prestasjonene å dømme. Akselsen var ikke helt fornøyd med spillenes intensivitet, og de kan nok vente seg en hard trening på mandag.

Første Omgang:

Kampen kunne vel ikke startet bedre for Andebu-jentene enn med et mål etter bare få sekunders spill. Andebu tok avspark, Linda og Trude startet umiddelbart et flott veggspill hvorpå Linda banket ballen hardt i kassa. Jeg kom to minutter senere, så det var Vidar Næss som kunne fortelle om den gode starten.

Etter målet ble Andebu presset voldsomt i de neste fem-seks minuttene, men forsvaret sto godt og red stormen av. Deretter jevnet spillet seg mer ut, men kanskje et lite større press mot gjestene.

1-1 i det 18. minutt: Andebu er i angrep, og ligger høyt oppe i det det kommer en contring. Madelen er sjanseløs på skuddet som kommer etter gjestenes lynhurtig angrep.

Etter utligningsmålet er det ikke veldig mye spennende som skjer før i det 24 minutt. Det er Linda som får en dobbeltsjanse, men to fantastiske dobbeltredninger av keeperen holder gjestene stand.

Minuttet senere er Linda nok en gang i farta, dribler av to spillere og skyter hardt, men keeperen er nok en gang i veien.

Resultatet holder seg til dommeren blåser for pause.

Annen Omgang:

Andebu starter omgangen best og har føringen i de første minuttene.

2-1 i det 36. minutt: Cecilie er det som gjør mye selv da hun forserer på høyre side, skjærer inn mot mål, og skyter ballen perfekt i nettet.

Etter 8-9 minutter snur kampbilde seg, og gjestene presser på for en utligning. Madelen holder Andebus ledelse med et par flotte redninger i denne perioden. Ellers gjør Anette og Cecilie en god jobb defensivt.

2-2 i det 50. minutt: I det Andebu er i ferd med å ta over igjen, feller Linda en spiller omtrent midten på banen, til høyre. Det ser ikke farlig ut, fordi det er så lang hold, men frisparket blir slått helt perfekt av ei jente med "saft" i beina. Ballen går over alle og rett i mål.

I perioden etter målet er det spill begge veier, og det ligger mål i luften, men til hvem er ikke godt å spå.

3-2 i det 56. minutt: Linda slåss som en løve nede ved målgården til gjestene, og sterk som hun er klarer hun på mesterlig vis å drible av to spillere og lurer ballen fra skrått hold mot høyre stolpe og inn.

Nå ser det ut som om jentene har kontroll på dette og skal klare sin andre seier på rad. Men den gang ei.

3-3 i det 60. minutt: Nok en gang får gjestene frispark ved midtbanen, denne gang fra venstre. Og nok en gang går ballen over alle og i mål. En noe uheldig Madelen får ballen mellom hendene, men den er så hard at hun ikke klarer å holden den.

30 sekunder senere blåses kampen av og det blir 3-3 og poengdeling. Noe jentene ikke var fornøyd med, men fra sidelinjen syntes jeg resultatet var greit nok.